top of page

Huoneet ja Palvelut

Talon kokonaispinta-ala on n. 200 m2. Makuuhuoneita on kaksi – nimeltään Negombo ja Chilaw, molemmat yli 26 m2. Keskellä taloa sijaitsee keittiö nimeltään Ocean n.35m2, meren edessa terrassi 92m2. 

 

Huomioithan, että talo on meidän kotimme, jota vuokraamme poissa ollessamme. Siksi pyydämme, että kunnioitat tätä yksityisyyttämme, naapureita ja ympäristöä välttäen häiritsevää juhlintaa ja roskaamista.

 

Sisätiloissa tupakointi kielletty.

NegomboHuone Negombo, joka on nimetty läheisen kaupungin mukaan sijaitsee talon eteläpäädyssä. Huoneessa on ikkunat sekä tien, että meren puolelle, parisänky, vaatekaappi ja oma kylpyhuone. 

 

ChilawHuone Chilaw, joka on nimetty pohjoisessa sijaitsevan kaupungin mukaan, on talon pohjoispäädyssä. Huoneessa on ikkunat sekä tien, että meren puolelle, parisänky, vaatekaappi, kirjoituspöytä ja oma kylpyhuone.

 

 

Keittiö Ocean

 

Keskellä taloa sijaitsee keittiö nimeltään Ocean. Keittiön varustuksiin kuuluu jääkaappi, kaasuliesi/uuni, pesukone, riisikeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Keittiö on suuri 32 m2.

Terassi Talon paraatihuone on koko talon levyinen suuri oleskelutila, josta on mahtavat panoraamanäkymät edessä aukeavalle Intian valtamerelle. Oleskelutila on katettu kauttaaltaan avattavilla kääntöikkunoilla, joiden avulla voit myös ohjata merituulta viilentämään oleskelutila. Talossa ei ole erillistä ilmastointia. 

bottom of page